sursa foto:  dcnews.ro

Mega-operațiune pregătită de Klaus Iohannis! Planul de rezervă al președintelui! Ultimă oră

Mega-operațiune pregătită de președintele Klaus Iohannis! Informații de ultimă oră prezentate de jurnaliștii din România.

Klaus Iohannis ar avea un plan de rezervă, după eșuarea primei runde de negocieri privind instalarea Guvernului Orban.

Potrivit unor surse, la ședința de trei ore de la care șeful statului a plecat val-vârtej, sâmbătă, din sediul PNL, s-a discutat despre o demonstrație de forță, un miting cu 100.000 de oameni pentru alegerile prezidențiale, scrie Antena3.ro.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a convocat o nouă ședință și duminică, la sediul PNL, cu liderii grupurilor parlamentare, pentru a face o nouă strategie înainte de noile negocieri cu USR.

Liderul USR, Dan Barna, a pus deja eticheta guvernării „Orban, guvernare slabă”, iar el se vede deja în turul 2 pentru că a câștigat deja o partidă în Piața Obor.

„Între cele două tururi de scrutin are alegerilor prezidențiale ar putea avea loc acest mega-miting organizat de PNL. Liberalii au în plan să aducă 100.000 de oameni la București, dar asta doar în cazul în care candidatura lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale ar fi periclitate sau sub semnul întrebării. De ce? Pentru că, deocamdată, e foarte dificil pentru liberali să vadă cu cine intră Klaus Iohannis în turul al doilea, având în vedere că toți ceilalți contracandidați sunt undeva la egalitate”, a explicat reporterul Antena 3 Diana Lazăr, la News Magazine.

Vezi și

Alertă în cazul Caracal! A fost găsită

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare