Mega veste! Un nou program va fi lansat- Pentru ce se dau bani

Anul acesta,românii vor putea beneficia de bani din partea statului pentru achiziţionarea de mașini, electrocasnice și modernizări la locuințe, prin patru programe:  Rabla Clasic, Rabla Plus, Rabla pentru electrocasnice și Casa Eficietă Energetic, program care ar putea demara, pentru prima dată, anul acesta. 

Statul român ar putea oferi până la 15.000 de euro celor care vor să-și îmbunătățească locuințele din punct de vedere energetic. Acest program ar putea debuta pentru prima dată anul acesta.

Programul Casa Eficientă Energetic ar urma să finanțeze sisteme de încălzire, iluminat ecologic și sisteme de izolație termică. Trebuie precizat că acesta nu se adresează numai persoanelor fizice, ci și instituțiilor publice, care la rândul lor ar putea accesa fonduri pentru achiziționarea de echipamente eficiente energetic, potrivit avocatnet.ro. 

 

Vezi și:Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare