sursa foto:  Facebook

Mesaj al unui șef ANPC, după ce s-a vindecat de coronavirus: Această boală este extrem de perfidă și poate aduce probleme serioase

Sorin Susanu, șeful Corpului de Control al ANPC și al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, s-a vindecat de COVID-19.

Într-un mesaj pe pagina de socializare, Sorin Susanu a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere, precum și cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

Totodată, Susanu a lansat un avertisment serios pentru cetățeni.

Vreau să le mulțumesc cadrelor medicale din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov care depun zilnic eforturi supraomenești, pentru a trata fiecare pacienți existenți acolo. Stau îmbrăcate în acele costume speciale care le fac să transpire, au ochelarii aburiți, se mișcă greu în ele și cu toate acestea depun eforturi supraomenești pentru fiecare dintre pacienți.

Din altă perspectivă, vă rog să tratați cu maximă atenție și să vă protejați, pentru că această boală este extrem de perfidă și poate aduce probleme serioase. Este mult mai ușor să prevenim, decât să tratăm”, spune Sorin Susanu, într-un live pe Facebook.

După ce a fost în prima linie de controale ale ANPC, Sorin Susanu a fost infectat cu coronavirus în luna iulie.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare