sursa foto:  Digi 24

Mihai Fifor, atac dur la adresa Guvenului: România normală și educată se afunda cu fiecare zi tot mai adanc în austeritate, haos și deznadejde

Senatorul Mihai Fifor, a postat, pe pagina sa de Facebook, un nou mesaj în care atacă dur Guvernul. Acesta spune că ”România se afunda cu fiecare zi tot mai adanc in austeritate, haos si deznadejde”. Acesta spune că PSD va prezenta proiectul de buget al partidului, în care va demonstra că există și ”bani și soluții”.
,,Buna dimineata, oameni buni!
‼️ „Romania normala si educata” a lui Iohannis si a Coalitiei Saraciei Nationale se afunda cu fiecare zi tot mai adanc in austeritate, haos si deznadejde.
📌 Haos in campania de vaccinare, haos in educatie, haos in sanatate, haos in economie….Este sfarsit de ianuarie si Bugetul pe 2021 pare departe de a fi macar schitat.
Masuri pentru sustinerea economiei? Predictibilitate? Siguranta? Transparenta? Profesionalism?
Nimic din toate acestea nu caracterizeaza Coalitia PNL-USRPlus-UDMR.
📌 Doar CINISM si AUSTERITATE. Si SARACIA care bate la usa tot mai multor romani. Fara prea multe sperante de mai bine pe termen scurt.
‼️ Nu vom lasa lucrurile asa…Vom prezenta, in zilele urmatoare, proiectul de buget al PSD. Ca sa demascam incompetenta si minciuna Guvernului Iohannis-Citu si sa aratam ca exista bani si solutii.
Si ne vom bate in Parlament pentru fiecare cetatean onest al acestei tari.
Pentru un buget menit sa dezvolte tara, nu sa o blocheze. Pentru veniturile romanilor, indiferent ca lucreaza la stat sau in privat, pentru redeschiderea scolilor in conditii de siguranta, pentru repornirea economiei, pentru sprijinirea mediului de afaceri romanesc acum, nu maine.
Romanii trebuie sa isi recapete speranta ca se poate si altfel si ca visul asta urat pe care ni-l impun cu cinism Iohannis, Citu, Orban, Barna, Ciolos si toti ai lor va ramane doar un vis urat si atat.
Putem, stim, avem solutii. Am demonstrat asta si o vom face din nou. Cu drag de Arad! Cu Romania in suflet!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare