sursa foto:  facebook

Mihai Fifor: ‘Săptămâna viitoare PSD va depune în Parlament un proiect de lege pentru creșterea imediată a alocațiilor la nivelul stabilit prin lege încă din ianuarie 2020’

Deputatul PSD, Mihai Fifor, afirmă pe pagina sa de Facebook, că, ”PSD condamnă ferm decizia premierului Cîțu de a nu majora alocațiile copiilor!”

‼️ ”PSD condamnă ferm decizia premierului Cîțu de a nu majora alocațiile copiilor!
⛔ Înainte de alegerile din 2020, Cîțu și Orban i-au mințit în față pe părinți și copii, cărora le promiteau că vor eșalona dublarea alocațiilor adoptată de PSD, în cinci tranșe semestriale egale.
⛔ După ce au primit votul multor cetățeni care au crezut în această promisiune, Guvernul Cîțu și majoritatea PNL-USR-UDMR au anulat tranșele cuvenite copiilor.
‼️ Este, practic, un furt din buzunarele copiilor!
⛔ Tot în campania electorală, PNL și USR promiteau pe toate vocile că imediat după alegeri vor tăia de la pensiile speciale și vor da banii la copii.
📌 După 6 luni de guvernare, nici nu au tăiat pensiile speciale – dimpotrivă tocmai au amânat pentru finalul lui 2023 – dar nici nu au mai dat majorările promise copiilor.
⛔ Ce face guvernul Cîțu este de-a dreptul ordinar. Prin minciuni repetate a amăgit milioane de familii, pentru ca acum într-o manieră cinică, imorală și ilegală, să răpească încă odată dreptul legal-cuvenit copiilor. Normal ar fi fost ca guvernul să respecte legea în vigoare și să prevadă în buget banii pentru majorarea alocațiilor, nu să anunțe acum că nu are banii necesari.
‼️ Săptămâna viitoare PSD va depune în Parlament un proiect de lege pentru creșterea imediată a alocațiilor la nivelul stabilit prin lege încă din ianuarie 2020”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.
Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare