mihai morar denisa

sursa foto:  spynews.ro

Mihai Morar se revoltă! Declarații uluitoare despre cântăreața Denisa

Moartea cântăreței de manele a șocat o țară întreagă. Tocmai când toată lumea spera ca aceasta se va face bine, Denisa a plecat dintre noi. Cântăreața a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, nimic nu a salvat-o.

Regretata artistă s-a stins din viaţă pe 23 iulie, la vârsta de doar 27 de ani. Decesul a survenit după ce a intrat în stop cardio-respirator, potrivit declaraţiilor făcute de Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Un echipaj a ajuns în apartamentul cântăreţei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic.

Potrivit Spynews, Mihai Morar, prezentatorul de la ”Răi da` buni”, a vorbit despre moartea Denisei și despre tot ce se întâmplă în presă. Deși a avut ocazia să o întâlnească de puține ori, Mihai și-a dat seama ce fel de persoană este Denisa.

Prezentatorul TV este dezamăgit de glumele care se fac în mediul online cu privire la moartea artistei.

”Am întâlnit-o pe fata asta de două sau trei ori. Mi s-a părut minunată, un om de bun simț. Dacă mă întrebi acum să-ți spun acum o piesă  din repertoriul ei, nu aș putea să-ți spun. Absolut îngrozitor mi se pare ce s-a întâmplat, mi se par absolut îngrozitoare glumele care se fac pe internet. Nu ai cum să faci mișto de moarte. Dumnzeu să o odihnească”, a declarat Mihai Morar.

Vezi și Milioane de români așteptau această decizie! Anunț important al ministrului Finanțelor

Atenție! Ce fost consilier al lui Dacian Cioloș, actual deputat PNL, s-a afișat împreună cu Carmen Dan

Cum ar putea pierde Dragnea șefia în PSD? Lovitura pe i-ar putea-o aplica premierul Tudose

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare