sursa foto:  hepta.ro

Mihai Trăistariu, către Diana Șoșoacă: ‘Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să vă votez președintele României’

Mihai Trăistariu i-a transmis Dianei Șoșoacă, senator independent, să candideze neapărat la alegerile prezidențiale din 2024.

Trăistariu a asigurat-o că o va vota dacă va candida, pentru că, susține Trăistariu, „România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”.

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să vă votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI.
Să candidați neaparat !

România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor.”, a fost mesajul lui Trăistariu, pentru Șoșoacă.

Reacția Dianei Șoșoacă: „Admirația este reciprocă! Vă contactez în privat”

Diana Șoșoacă a reacționat la comentariul lui Mihai Trăistariu, cerându-i acestuia să se alăture demersului ei: „să salvăm poporul român”.

Mihai Traistariu va mulțumesc din suflet! Până la președinție, as vrea sa ne unim cu toții, să salvăm poporul român, pentru că se poate! Admirația este reciprocă! Va contactez in privat! Va mulțumesc încă o dată!”, i-a replicat Șoșoacă.

Vezi și

Ordin pe grupurile de WhatsApp ale polițiștilor, după introducerea obligativității purtării măștii de protecție pe stradă: ‘Rog să avem rezultate. Luni facem analiza’

EXCLUSIV Polițiștii se răzvrătesc, după impunerea obligativității purtării măștii de protecție pe stradă! Bogdan Bănică: ‘Refuz să cred că vânarea nemascaților va redeveni principala activitate a polițiștilor’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare