sursa foto:  caleaeuropeana.ro

Mihai Tudose a răbufnit: ‘Meduza de la Sănătate cruntă lipsa de umanitate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă!’

Europarlamentarul Mihai Tudose afirmă că ”doctorul Dănăilă, a fost bun în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic”.

”Meduza de la Sănătate
Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate față de suferința academicianului octogenar Leon Dănăilă! Rușinoasă lașitatea penelistă în fața umilinței la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la București, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operație, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…
Academicianul e pe lista de așteptare la Spitalul Foișor, să fie operat pentru o proteză la șold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ,,marioneta” lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operații în timpul carierei lui? ,,Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă.”
Asta-i răsplata ministrului Sănătății pentru un medic care și-a dedicat viața salvării semenilor săi. Asta-i empatia față de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâția români în situația doctorului Dănăilă, care așteaptă tratament pentru afecțiuni grave.
Sau vom avea și aici o justificare de genul nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!?
Dar când nenorocești, zâmbind, o țară întreagă…. un om care a salvat zeci de mii de vieți și care nici măcar trotinetă nu are… nu există!!!
Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeți că veți reuși și voi?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare