sursa foto:  caleaeuropeana.ro

Mihai Tudose: ‘Cât mai este PNL la guvernare să nu puneți ghetele la ușă, că vi le fură’

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a făcut o ironie dură la adresa liberalilor ”Sfatul meu este: cât mai este PNL la guvernare să nu puneţi ghetele la uşă, că vi le fură. Ca să fie clar. Ăştia le iau”.

Mihai Tudose: Ei au stabilit deja ce fac, cum fac. Mai rămâne un mic amănunt: să iasă românii şi să aprecieze prestaţia lor din ultimul an. Cele 80 miliarde de euro le-au cheltuit de vreo şase ori până acum. I-au cheltuit acum câteva luni, când a venit domnul preşedinte cu valizele (se referă la declaraţiile din iulie ale preşedintelui Iohannis, care a participat la Consiliul European, unde României i-au fost alocate 79,9 miliarde de euro din pachetul de relansare economică, n.r.)

Toată lumea crede că, după ce se votează în Parlamentul European, a doua zi vin banii. Şi fiecare dintre noi primeşte o sacoşică. Nu. Banii ăştia intră în economie treptat, conform antena3.ro.

Răzvan Dumitrescu: S-ar putea să-i găsiţi în ghete, că pe 6 decembrie e Moş Nicolae.

Mihai Tudose: Nu, aici sunt convins… Sfatul meu este: cât mai este PNL la guvernare să nu puneţi ghetele la uşă, că vi le fură. Ca să fie clar. Ăştia le iau.

Răzvan Dumitrescu: Pe ce vă bazaţi?

Mihai Tudose: Pe ultimul an de guvernare.

Citește și:

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare