sursa foto:  sportowybar.wp.pl

Miliardarul IonȚiriac anunță cel mai ambițios proiect al său

Ion Țiriac este cel mai apreciat om de afaceri din România, potrivit unei cercetări de piață realizată acum câțiva ani de către Jurnalul Național. Miliardarul are afaceri în domeniile sport, auto, financiar, imobiliare și chiar și domeniul aviatic, pentru că deține charterul Țiriac Air.
Vezi și 224 de milioane de dolari pentru nori artificiali și ploaie! Ce substanțe chimice folosesc
Însă cel mai ambițios proiect al său este cel din domeniul comerţului cu produse petroliere. În anul 2012, Ion Țiriac a pus bazele companiei Ţiriac Energy, iar anul acesta a anunțat că în maxim 5 ani vrea să se extindă și să deschidă 200 de benzinării do-it-yourself care vor purta brandul Țiriac Energy.
Fostul tenismen vine cu o strategie diferită de cea a competitorilor de pe piață, care și-au transformat stațiile în centre de servicii. El vrea că benzi­năriile să aibă un format simplu și clienții să facă totul singuri.
Vezi și Vinetele albe cuceresc piața din România! De ce sunt recomandate?

„Ţinând cont că au existat o serie de întârzieri în proiect cauzate de mai mulţi factori, inclusiv de schimbarea legislaţiei şi a procesului de auto­rizare, suntem rezervaţi în a face estimări în privinţa numărului total de staţii de tipul do-it-yourself func­ţionale la care vom ajunge până la finalul anului 2016. Însă proiectul continuă, obiectivele iniţiale ră­mânând neschimbate“, a declarat Remus Hîrceagă, director general al Ţiriac Energy, citat de gandul.info.

Țiriac își dorește ca până în 2017 să devină unul dintre liderii pieţei de trading cu produse petroliere din România, pentru ca la finalul anului 2022 să cucerească piața din sud-estul Europei.

Ţiriac Energy este înregistrat ca Oil Energy Trading la Ministerul Finanţelor.

Vezi și Care este cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube din toate timpurile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare