sursa foto:  ceccarbusinessmagazine.ro

Militarii au ieșit în stradă, în Piața Victoriei! Protest împotriva Guvernului Cîțu și a deciziei de înghețare a pensiei militare

De Ziua Unirii Principatelor Române, militarii au ieșit în stradă, împotriva Guvernului Florin Cîțu și a deciziei acestuia de a îngheța pensiile militare.

Totodată, și sindicaliștii CFR-iști protestează față de măsurile fiscal-bugetare adoptate de Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR.

APEL CATRE COORDONATORII DE PICHETE DIN CAPITALA SI DIN TARA LA MANIFESTATIILE DIN 24.01.2021
Domnilor,
Pe langa SCMD/CNSC si CNS MERIDIAN, si-au anuntat participarea la proteste si alte sindicate si ONG-uri sau grupuri neorganizate. Va reaminitm ca noi nu iesim impotriva cuiva ci, in traditia inaintasilor nostri de la 1859, pentru ceva – adica pentru drepturi sociale si nationale.
Intrucat pe mijloacele on line au aparut indemnuri la manifestari violente, va atragem atentia asupra procedurii legale:
• Daca astfel de infiltrati va depasesc numeric, declarati actiunea inchisa si incepeti retragerea;
• Daca sunt putin numerosi, procedati ca SCMD la Constanta – umflatii pe indivizi si predatii jandarmilor.
Vom fi fermi, in sprijinul legislatiei europene, in scopul apararii drepturilor noastre de cetateni europeni, egal indreptatiti, pentru a atrage atentia aliatilor nostri ca existam ca alternativa, noi, patronate si sindicate, la dialogul purtat pana acum, exclusiv cu politicieni care nu reprezinta interesele noastre sociale, economice si nationale!
Urandu-va succes,
p. Consiliul National al Societatii Civile (CNSC),
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU”, a transmis Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate.

Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR) pentru CSN Meridian, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) şi Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR protestează, duminică, în mai multe locuri din Bucureşti, faţă de prevederile OUG nr. 226/2020 privind îngheţarea salariilor şi pensiilor şi a altor măsuri care se preconizează în domeniul financiar-bugetar, anunță news.ro.

Vezi și

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare