sursa foto:  click.ro

Ministrul Muncii, Marius Budăi, lasă loc de o nouă majorare de pensii!

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, nu a exclus că pensiile ar putea fi majoratea încă o dată, în anul 2023.

În luna ianuarie 2023, pensiile românilor vor fi majorate cu 12,5%, așa cum a decis Coaliția PNL-PSD-UDMR.

Întrebat astăzi dacă pensiile ar mai putea fi majorate încă o dată în decursul anului 2023, Marius Budăi nu a exclus această variantă, informează Antena3.ro.

Vezi și Începe mâine, 2 decembrie! Anunțul făcut de ministrul Muncii, Marius Budăi

„În luna ianuarie pensiile vor veni majorate, așa cum coaliția politică care susține Guvernul a decis. Nu avem niciun fel de sincopă.

Vom finaliza până ce facem calculele, până în 10 decembrie, pentru că noi calculăm până în 10 decembrie sumele pentru plata pensiilor pentru luna ianuarie.

Imediat vom implementa și tipărirea cupoanelor de pensie, vor fi acele deschideri de conturi de la început de an, am discutat și cu Poșta Română.

Ziua în care pensionarii vor primi pensia mărită va fi până pe data de 15, știți că la început de an există o procedură tehnică, aceea de deschidere de conturi.

La fiecare început de an bugetar ne mobilizăm, suntem pregătiți și cu siguranță facem tot posibilul să nu fie niciun fel de întârzieri. Vor fi acele câteva zile la început de an care sunt inerente”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, joi, la Antena 3 CNN.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare