sursa foto:  ziaruldecalafat.ro

Ministrul Muncii se dezlănțuie: ‘Sindicaliștii să învețe matematică’

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a avut o reacție dură la adresa sindicaliștilor, în urma avertismentelor lansate de aceștia în spațiul public. Sindicaliștii au avertizat că salariul net va scădea cu 15% după transferul contribuțiilor din sarcina angajatorului în sarcina angajatului.

„Sindicaliștii să învețe matematică”, a fost replica Olguței Vasilescu, miercuri, la Parlament, când a fost întrebată cum comentează avertismentul lansat de sindicaliști.

„Domnul Hossu, cum face dumnealui de fiecare dată, interpretează vorbele noastre, ca şi pe cele ale patronatelor. În momentul în care premierul a întrebat, cu subiect şi predicat, reprezentanţii patronatelor dacă au de gând să scadă salariile, toţi au spus că nici gând aşa ceva.”, a mai spus Vasilescu.

Vezi și Un colos lituanian „ATACĂ” piața din România! I-a decis soarta fostei fabrici de bere Gambrinus – ce se va alege de ea

SURPRIZĂ! Cât va mai plăti angajatorul pentru un salariu minim brut din 2018 și cu cât va crește, de fapt, salariul minim net

EXCLUSIV! Lovitură de teatru! „Secretara lui Dragnea” și-a dat DEMISIA! Cum și-a motivat plecarea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare