sursa foto:  facebook

Mircea Badea nu crede în boicotul românilor împotriva Austriei: Vom scoate niște aburi pe nări acum și nimic altceva nu se va întâmpla

Jurnalistul Antena3 CNN, Mircea Badea, a transmis joi seară că presupusul boicot împotriva Austriei nu va avea loc, precizând faptul că românii vor scoate niște aburi pe nări acum și nimic altceva nu se va întâmpla.

 

 

„În primul rând, presupusul boicot – care vine pe parte emoțională – nu se va întâmpla sigur. Îmi aduc aminte foarte bine, ca și cum ar fi fost azi, că, la un moment dat, pe vremurile cu mitingurile, cu Dragnea, nu mai intru în detalii, a fost o treabă cu o bancă… Și eu m-am dus acolo, am zis nu se poate, am lichidat conturile. Cine a mai fost din arealul meu de răspândire care a făcut la fel? Nimeni! Eu am fost pe acțiune. Deci, stați liniștiți, vom scoate niște aburi pe nări acum și nimic altceva nu se va întâmpla”, a spus Mircea Badea, joi seară, la Antena 3 CNN.

„În al doilea rând, sigur că noi acum părem victime. S-a făcut o mare nedreptate. Corect. Doar că la statutul nostru de victime noi am contribuit, practic în toată istoria noastră recent. Noi ne-am fundamentat și consolidat un statut de victimă foarte consistent”, a mai spus Mircea Badea.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins, joi, aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate. Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei, scrie dcnews.ro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare