sursa foto:  Facebook

Momente de panică pentru Theo Rose! Artista a ajuns cu fiul ei la spital!

Theo Rose (26 de ani) trece din nou prin momente dificile. Artista a mers de urgență cu fiul ei la spital, după ce acesta a făcut febră foarte mare. De două luni de zile, copilul cântăreței se confruntă cu probleme de sănătate. 

Theo Rose nu are parte de liniște. În ultimele două luni, fiul artistei, Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sănătate, care însă nu s-au încheiat. Theo Rose a fost nevoită să meargă de urgență la spital cu cel mic din cauza temperaturii mari pe care acesta a făcut-o.

Sursă Foto: Instagram

(NU RATA: Concurent Survivor România, suspect într-un dosar cu droguri. Un nou mare scandal pentru Gheboasă)

Fiul lui Theo Rose are din nou probleme de sănătate. Artista a ajuns cu el la spital

După ce a avut Salmonella și gripa A, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian are acum un streptococ. Din cauza temperaturii mari pe care a făcut-o cel mic, artista a mers imediat cu el la spital. Prin intermediul rețelelor de socializare, Theo Rose a povestit calvarul prin care trece de două luni cu fiul său. În ciuda faptului că a avut mari emoții, artista a încercat să-și păstreze optimismul și să nu intre în panică. Mai mult, ea a făcut haz de necaz de întreaga situație.

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonella… băi, Salmonella! De unde a adunat el Salmonella nu știe nici Dumnezeu.

Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat Salmonella, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo.

Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a povestit Theo Rose, pe Instagram, într-un videoclip publicat la secțiunea InstaStory.

(VEZI ȘI: Dramă pentru Mihai Bobonete din Las Fierbinți. A murit o persoană apropiată actorului de la Pro Tv)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare