sursa foto:  evz.ro

Monica Pop, despre Vlad Voiculescu: ‘Nu înțeleg ce consilieri are, ce tată, să-i spună că face numai rău!’

Medicul Monica Pop a transmis la  Realitatea Plus că e de acord cu demisia managerului de la Spitalul Foișor doar dacă vine ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu în locul lui.

„Eu accept să fie demis managerul de la Spitalul Foișor doar dacă vine Vlad Voiculescu în locul lui. Eu știu ce a făcut acolo Ioan Cristian Stoica, a transformat efectiv acel spital dintr-un cort, că nu era altceva, într-un spital de top și este inadmisibil ce ce i se întâmplă acum. Este normal să nu aprobe desființarea spitaluui, ca asta s-a întâmplat, de fapt, prin transformarea lui în ATI Covid. (…) Ce mă deranjează este tăcerea și pasivitatea medicilor de la acel spital, de ce nu s-au adunat în față să-și apere instituția,” a afirmat Monica Pop.

Medicul oftamolog a dezvăluit și faptul că a încercat să comunice cu ministrul Vlad Voiculescu, dar a rămas profund dezamăgită.

„Eu nu înțeleg comportamentul acestui minitru, am încercat să am o discuție cu el, în scris, mi-a spus că el nu crede că greșește cu nimic, că face totul bine, dar că în jurul lui sunt numai rău-voitori. (…) Nu înțeleg ce consilieri are, ce tată, să-i spună că face numai rău!” a mai afirmat Pop, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare