sursa foto:  b365.ro

Mugur Mihăiescu, despre motivul pentru care a participat la protestul din Piaţa Victoriei: M-am dus acolo să-l ajut pe domnul Iohannis să apere legea

Mugur Mihăescu, fost actor de comedie de mare succes, alături de grupul Vacanţa Mare, a fost unul dintre cei peste 1.000 de oameni care au participat duminică la un protest în Piaţa Victoriei, împotriva legii carantinării, pe care o consideră abuzivă.

„Legea, buna-rea, trebuie respectata, ca d-asta este lege. M-am dus acolo sa-l ajut pe domnul Iohannis sa apere legea. Sunt sigur ca domnia sa va respecta legea data de poporul roman, si anume parlament unicameral, cu 300 de parlamentari. Credeti ca fac bascalie?

Eu sunt pentru a ajuta institutiile statului, pentru ca traim o perioada de toata jena. Eu sunt pentru a-l ajuta pe domnul Arafat sa comunice mai bine si sa ne explice, pentru a demonta odata aceste zvonuri din online, care poate sunt gresite.

Sa ne spuna, asa cum l-am rugat, daca din 3.500 de teste au iesit 180 pozitive, iar din 14.000 au iesit 600 pozitive, pandemia este in crestere sau in scadere?

Dar dansul a iesit pe post si a zis ca ii asteapta pe toti din Piata Victoriei la spital

Domnule Arafat, e o problema de comunicare, cand spui asta cuiva inseamna ca-i doresti raul. Eu as fi spus „imi doresc ca niciunul dintre cei care au mers acolo, chiar daca nu au purtat masti, sa nu ajunga la spital, pentru ca nu vreau sa aglomerez spitalele”. Asa as fi zis eu.

Vad ca vor sa ma demonizeze pe mine, ca din cauza chelului aluia ne inchide Europa granitele, ca Garcea si Leana, ca nu mi-am iesit din rol, ca sunt sageata lui Firea. Domnilor, eu sunt consilier în Primarie din partea Asociatiei Investitorilor din Centrul Vechi. Stiti de cate ori a vorbit primarul Firea cu mine? Zero, niciodata. D-aia nici nu ma mai vedeti pe acolo, credeti ca mie imi convine sa apar ceva in care nu cred?

Ati dat reviewuri negative la puburile mele? Se incalca legea? Nu se respecta distantarea in puburile mele? Nu v-a placut servirea? Scrieti-mi.

Altfel, metodele astea de a face politica sunt securistice si nu va fac cinste.”, a spus Mugur Mihaescu într-un clip video de pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare