sursa foto:  http://hunedoaraplus.ro/

A mușcat din „fructul interzis”! Ce a făcut un director ANAF

Un șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a fost prins după ce a mușcat din „fructul interzis”. Director al Direcției Tehnologia Informației, Comunicații și Statistică Vamală din cadrul Autorității Naționale a Vămilor la data comiterii faptelor, în prezent director al aceleiași structuri din ANAF, Anda Ancuța Macovei a fost reținută de procurorii DNA Ploiești, pentru luare de mită.

DNA arată că în anul 2010, în calitate de director al Direcției Tehnologia Informației, Comunicații și Statistică Vamală din cadrul Autorității Naționale a Vămilor, Macovei a pretins, pentru sine și pentru o altă persoană din conducerea instituției, de la reprezentanții a două societăți comerciale, un procentaj de 25% din valoarea unor contracte de mentenanță pentru aplicațiile componente ale Sistemului Informatic Integrat Vamal al Autorității Naționale a Vămilor, informează Libertatea.

În schimbul banilor, aceasta organiza procedura de licitație astfel încât să fie câștigată de o asociere din care făceau parte și cele două firme și se obliga să asigure buna derulare a contractelor și efectuarea plăților aferente.

Vezi și Unde și cine ascunde averea lui Dan Adamescu?

Cum bagă fugarul Alexander Adamescu pumnul în gura presei

EXCLUSIV! Detalii neștiute despre Mara Mareș, cel mai tânăr deputat liberal – ce le promite tinerilor liberali

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.