sursa foto:  antena3.ro

Mutare fără precedent făcută de Antena 3! Cum vrea să-și mărească veniturile

Decizie fără precedent a televiziunilor din trustul Intact! Antena 3 și Antena 1 vor să-și mărească veniturile, astfel că ar urma să facă o mutare de proporții.

Surse au dezvăluit că posturile grupului Antena intenționează să iasă din grila must carry, a televiziunilor pe care cabliștii sunt obligați să le aibă în grilă.

O decizie similară a fost luată și de PRO TV, în 2013. Contactați de Capital, reprezentanții Antena 1 nu au comentat informația până la publicarea acestui material.

Potrivit surselor Capitale, decizia ar veni ca urmare a scăderii încasărilor din publicitate. Televiziunile familiei Voiculescu ar urma să anunţe măsura în jurul datei de 1 iunie, însă data ar putea fi schimbată, dacă negocierile cu operatorii de cablu nu se finalizează.

În 2013, când a decis să se retragă din grilă, PRO TV, principalul concurent al Antena, a intenţionat să obţină venituri suplimentare de la operatorii de cablu și a reușit. Cât timp se află în grila must carry, televiziunile nu primesc bani de la companiile de cablu. Televiziunile mai mici îşi doresc să fie în această listă, pentru a îşi creşte audienţa, însă cele mari, căutate de mare parte din publicul din România, îşi pot permite să ceară cabliştilor bani pentru prezenţa în grilele lor.

Vezi și PRO TV pregătește marea lovitură! Replică pentru „Exatlon”

Proiect senzațional pentru România: Ce va ridica una dintre cele mai importante companii de stat

În aprilie au demarat lucrările! Un gigant german creează o mare fabrică în România – Investiție grandioasă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare