sursa foto:  paginademedia.ro

PRO TV pregătește marea lovitură! Replică pentru „Exatlon”

După ce Kanal D a dat lovitura cu emisiunea „Exatlon”, șefii de la PRO TV pregătesc contraatacul. Televiziunea din Pache Protopopescu pregătește marea lovitură, aceasta urmând a fi o replică pentru show-ul de la Kanal D.

Pentru a câștiga lupta audiențelor, PRO TV vrea să lanseze o emisiune concurs, bazată pe probe fizice, similară cu „Exatlon”. Este vorba despre „Ninja Warrior”, un format internațional, care își are originile în Japonia, în urmă cu mai bine de 20 de ani, informează Paginademedia.ro.

Succesul show-ului „Exatlon” i-a mulțumit pe șefii de la Kanal D, iar aceștia au început preselecțiile pentru un al doilea sezon.

Prin „Ninja Warrior”, PRO TV încearcă să-i bată pe turcii de la Kanal D. În Japonia, „Ninja Warrior” a pornit cu numele Sasuke. În Europa, în ultimii ani, show-ul a avut ediții în Olanda, Germania, Ungaria și Franța. În SUA, emisiunea rulează cu numele American Ninja Warrior, pe NBC.

Conform sursei citate, este o emisiune concurs de tip sportiv, care presupune că participanții să treacă printr-o serie de probe fizice pentru a ajunge în finală competiției (sunt probe asemănătoare, pe alocuri, cu emisiunea „Războinicii luminii”, de pe Pro X sau cu anumite probe din „Exatlon”).

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informația.

Vezi și Proiect senzațional pentru România: Ce va ridica una dintre cele mai importante companii de stat

În aprilie au demarat lucrările! Un gigant german creează o mare fabrică în România – Investiție grandioasă

EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare