WhatsApp Image 2024 02 22 at 09.50.03

sursa foto:  ct100.ro

Nebunie la Kaufland în noaptea de 21 spre 22 februarie. Anunțul înșelător nu i-a luat prin surprindere pe clienți

Pe 21 februarie, Kaufland a deschis un nou magazin. De această dată, colosul s-a extins în Constanța, pe strada Ion Roată nr. 3, în locul unde fusese în trecut celebra piață Brick. 

Cu toate că, inaugurarea a fost anunțată prin bannere mari amplasate în zonă, pentru 22 februarie, parcarea retailerului german era plină, pe 21 februarie, în jurul orei 18:00. Și agenția agenția de PR a germanilor a anunțat, pe 21 februarie seara, că „noul magazin se va deschide pentru public începând de joi, 22 februarie.”

Cu toate astea, la case se vindea fără probleme. De asemenea, și cele câteva magazine deschise lângă supermarket funcționau de asemenea fără probleme.

Primarul Chițac promitea că nu se va demola piața Brick

Potrivi unei declarații a primarului Vergil Chițac, acest Kaufland nu ar fi trebuit să existe, pentru că promitea că piața Brick nu va fi demolată. Dar cu toate astea, piața a dispărut, în locul ei apărând Kaufland și alte câteva magazine.

„Oameni buni, știu că detractorii se ocupă de „imaginea” mea. Mai nou spun că vreau să demolez piața Brick ca să apară un Kaufland în loc. E o mare minciună! Nici nu s-a pus problema!”, tuna și fulgera Chițac pe 23 martie 2021.

 

chitac.jpg

Citește șiO clientă Kaufland s-a isterizat când a deschis sticla de Coccolino: „Uitați-vă ce japcă ordinară fac”. Imaginile au ajuns virale

 

Ofertele de care au avut parte clienții

Exact așa cum se întâmplă la deschiderea unui magazin nou, și clienții Kaufland Constanța au avut de oferte speciale.

Aceștia au avut parte de promoții la alimente și articole din gamele de electrocasnice și unelte pentru casă, în limita stocului disponibil, potrivit anunțului companiei de PR.

Printre produsele incluse în ofertă se regăsesc: spată de porc – 15,99 lei/kg, preț redus de la 23,99 lei, ulei de floarea soarelui – 3,99 lei, preț redus de la 5,99 lei, precum și mașină de găurit Parkside – 129 lei, preț redus de la 259,99 lei, notează ct100.ro

Amenajarea noului Kaufland

Noul Kaufland are 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out. Dispune de  212 locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și o stație cu 3 locuri de parcare pentru încărcarea mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție 2 rastele pentru biciclete, potrivit ct100.ro

De asemenea, ca și în cazul celorlalte magazine Kaufland din România, și aici există un punct Grill, de unde se pot cumpăra ceafă de porc și alte mâncăruri pe bază de carne.

Ce se va construi în apropierea Kaufland

Cu toate că primarul promitea că nu se va demola piața Brick, iată că aceasta a fost demolată, în locul acesteia construindu-se atât Mega Image, un Pennny, cât și noul Kaufland. De asemenea, se va construi și un LIDL.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare