sursa foto:  hepta.ro

Nicolae Ciucă: ‘Ne-am dovedit angajamentul prin fapte concrete – pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creștere totală de 41%’

Liderul liberal Nicolae Ciucă a participat, vineri, la Adunarea Generală de Alegeri a Organizaţiei Seniorilor Naţionali Liberali Prahova, la care le-a transmis acestora că PNL va continua să îi susţină şi să le apere interesele, „dar şi că ne bazăm pe experienţa şi sprijinul vârstnicilor în toate deciziile şi politicile important”.

 

Președintele Senatului a ținut să precizeze că liberalii și-au ”dovedit angajamentul prin fapte concrete: pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creștere totală de 41%”.

 

”Vom continua să le asigurăm pensionarilor tot sprijinul nostru”

 

Astăzi, la Adunarea Generală de Alegeri a Organizației Seniorilor Naționali Liberali – Prahova, le-am transmis celor prezenți că PNL va continua să îi susțină și să le apere interesele, dar și că ne bazăm pe experiența și sprijinul vârstnicilor în toate deciziile și politicile importante.

Din 2020, de când suntem la guvernare, ne-am dovedit angajamentul prin fapte concrete: pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creștere totală de 41%, majorând punctul de pensie de la 1.265 de lei la 1.785 de lei. Promisiunea PNL este că vom continua să le asigurăm pensionarilor tot sprijinul nostru și că le vom oferi respectul și grija pe care știm că le merită.

Îl felicit pe domnul Adrian Ungureanu, primarul localității Brebu, pentru alegerea ca președinte al OSNL Prahova și îi urez mult succes în toate proiectele sale în fruntea organzației.”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare