Noua autostradă, finalizată cu 7 luni înainte de termen de Dorinel Umbrărescu, a fost testată de un șofer de 19 ani! Brigada Autostrăzi l-a prins cu 190 km/h

De miercuri, 29 noiembrie 2023, au fost dați în folosință noi kilometri de autostradă. Este vorba despre Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord.

Inaugurată miercuri, la ora 15:00, A0 Nord a fost testată de un șofer de 19 ani, care a gonit cu 190 km/h pe noua autostradă.

Din nefericire pentru el, a fost prins de către radarul polițiștilor de la Brigada Autostrăzi.

Șoferul de 19 ani a fost sancționat cu o amendă de 1.305 lei și, totodată, i-a fost luat permisul pe o perioadă de 120 de zile.

Ce a transmis Poliția Română:

„La 19 ani, cu mai puțin de un an experiență, un tânăr și-a dorit să simtă adrenalina pe noua Autostradă A0, dar a dat de aparatul radar, al polițiștilor de la Brigada Autostrăzi! 

La 190km/h, conducătorul auto, din Corbeanca, a fost oprit pentru fi sancționat cu amendă de 1.305 lei și a lăsat la fața locului permisul lui, pentru 120 de zile!

Poate crezi că deții controlul, dar o secundă de neatenție poate face ravagii! Viața are prioritate!”.

19 km de autostradă finalizați

SC SA&PE Construct SRL, SC Spedition UMB SRL și SC Tehnostrade SRL, deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, au finalizat, cu 7 luni mai devreme, Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord.

Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, iar anul viitor, după asigurarea legăturii de lotul 3, A0 Nord, circulația va fi posibilă la profil de autostradă între DN1 și DN2 pe 21 de km, a informat șeful CNAIR, Cristian Pistol.

Valoarea lucrării este de 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT).

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare