Noul Duster va rupe două continente: Ce preț va avea noua bijuterie a companiei Renault

Renault va rupe concurența cu noul Duster. Gigantul se pregăteşte să spargă piaţa pe două continente. Vedeta este noul Super Duster care va reprezenta o surpriză imensă pentru toată lumea, dar mai ales pentru marii rivali.

Informațiile au fost confirmate de Sylvain Coursimault, directorul gamei „Global Acces” din cadrul Renault Group. Noul Duster va fi asemănător cu un BMW X4 și va avea un preț mult peste cel obișnuit.

SUV-ul va avea o lungime asemănătoare cu cea a lui Duster, va avea un design sportiv, va fi produs în Moscova și va fi lansat în luna august, așa cum au anunțat oficialii cu trei luni în urmă.

Potrivit Profit.ro, prețul noului Duster va fi undeva între 20 000 și 22 000 de euro. SUV-ul va fi vândut în țările asiatice, dar și în SUA.

Momentan, oficialii nu sunt siguri dacă Super Duster va ajunge și în Europa. Ancelin, directorul de produs, a mărturisit că dacă se va întâmpla asta, SUV-ul va fi vândut sub marca Dacia.

Oficialii se așteaptă ca Renault Kadjar și Super Duster să genereze vânzări de 300 000 de unități anual.

Vezi și Se vinde încă o bancă din România: Ce colos o va prelua

Rareș Bogdan, reacție explozivă după demisia Siminei Tănăsescu: ”Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta”

Dezastru fără precedent! Statul român ne lasă să bem apă cu E.coli! Ce mari producători îmbuteliază apă infestată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare