sursa foto:  france24.com

Nu-ți vine a crede! Fața ascunsă a lui Putin

O înregistrare publicată pe contul de Twitter al unui jurnalist rus, apropiat Kremlinului, şi difuzată de televiziunea de stat din Rusia surprinde momentul în care liderul rus, aflat la Damasc, poartă un dialog cu dictatorul sirian Bashar al-Assad.

În imagini, Putin se află într-o biserică creştină iar Bashar al-Assad îi povesteşte că Apostolul Pavel a călătorit la Damasc pentru a-i prinde şi persecuta pe creştini înainte de a fi convertit la creştinism. Potrivit cărţilor bisericeşti, minunea s-a produs pe un drum în apropiere de Damasc, unde Iisus Hristos i-a apărut în faţă iar persecutorul Saul a devenit Apostolul Pavel.

„Dacă Trump ajunge pe drumul acesta, totul va reveni la normal cu el” glumeşte al-Assad. „Totul se va rezolva. Invită-l! Va veni” este replica lui Putin. Când Bashar al-Assad îi spune că este pregătit să-l cheme în Siria pe Trump, Putin îi transmite că ”Va veni!”.

Patriarhul Ioan al X-lea al Bisericii Antiohiei începe să râdă la discuţia celor doi.

În urmă cu peste o lună, Trump a fost ironizat de patru dintre aliații Statelor Unite.

Liderii din patru state membre NATO au fost surprinşi bârfindu-l pe Donald Trump, la recepţia organizată pe 3 decembrie 2019, la Palatul Buckingham, găzduită de regina Elisabeta a II-a.

Intervenţiile lungi ale liderului de la Casa Albă în faţa camerelor de filmat sunt criticate de remierul canadian Justin Trudeau critică în faţa lui Mark Rutte, premierul Olandei, Boris Johnson, premierul Marii Britanii, şi Emmanuel Macron, preşedintele Franţei.

„A întârziat pentru că a stat 40 de minute în plus la conferinţa de presă“, comentează Trudeau, neștiind că este înregistrat, arată realitatea.

 

Vezi și :

Cutremur la vârful scenei politice! Ludovic Orban, ‘împins pe scări’! Klaus Iohannis ar fi bătut palma pentru un nou prim-ministru

Polițiștii se reped la Marcel Vela: Procedează precum Carmen Dan! Operațiune demarată în week-end

EXCLUSIV Blat între PSD și PNL? Cabinetul Orban își asumă secretizarea făcută de Guvernul PSD! Șefii din Poliție își ascundeau salariul și în ‘era Dăncilă’

 

 

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare