sursa foto:  realitatea.net

O cunoscută jurnalistă dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, la proteste: ”Simțeam că îmi explodează cutia toracică.”

Mare scandal s-a declanșat pe marginea protestelor. Peste 450 de persoane au fost rănite, iar un membru al jandarmeriei are numeroase leziuni. Conflictul dintre autorități și protestatatari a crescut simțitor, iar jandarmeria a folosit gaze lacrimogene și tunuri de apă.

Printre protestatari s-au aflat și jurnaliști. Ramona Avramescu și Alex Costache de la TVR au povestit despre clipele în care forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene și tunuri cu apă la mitingul diasporei din Piața Victoriei.

„Cer scuze Jandarmeriei române că, nefiind antrenată de combat, ca simplu jurnalist și cetățean naiv care trăiește în țara care va prelua președinția UE peste 4 luni, habar n-am avut că trebuia să mă uit după avertizări cu semnale luminoase (?!), să știu că asta înseamnă gaze și tunuri de apă și nu am fost în stare să mă car la timp din Piața Victoriei. Înțeleg că mi-am asumat astfel, ‘conștient sau inconștient că o sa fiu alergată și trântită pe Kiseleff și o să fiu în pragul unui atac de panică atunci când nu am mai văzut nimic și nu am mai putut respira, pentru că simțeam că îmi explodează cutia toracică’, a precizat jurnalista Ramona Avramescu, într-o postare pe Facebook.

„Au dat cu gaze și cu tunul de apă inclusiv în oameni nevinovați, pașnici. Depun mărturie și la Tribunalul penal internațional’, a scris Alex Costache, pe Facebook.

Vezi și Vești importante pentru milioane de români! Ce apare în noua Lege a Pensiilor

Precizări pentru milioane de români! Reacție EXCLUSIVĂ de la Ministerul Muncii, după declarațiile făcute de ministrul Olguța Vasilescu, la Antena 3!

SURSE! Se pregătește MEGA-tranzacția ANULUI pe piața de retail din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare