sursa foto:  gandul.info

O femeie a fost bătută cu bestialitate într-un supermarket din România! A fost nevoie de intervenția Poliției

Scene șocante într-un supermarket din România! O femeie a fost bătută cu bestialitate, incidentul fiind surprins de camerele de luat vederi ale magazinului din Satulung, județul Maramureș.

Femeia agresată s-ar fi certat, în trecut, cu concubina agresorului. După ce a intrat în supermarket, bărbatul s-a dus fix la femeie și a lovit-o în repetate rânduri.

Vânzătoarele au încercat să-l îndepărteze pe bărbat de lângă femeia căzută, doar că partenera agresorului le-a îndepărtat. Acestea au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiei, scrie vasiledale.ro.

Comunicatul IPJ Maramureș

Ieri, 18 mai, la ora 19.45, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un eveniment produs în incinta unui magazin din localitatea Satulung.

Polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, o femeie în vârstă de 39 ani, din județul Mureș, a fost agresată fizic de către un bărbat de 37 de ani.

La fața locului nu a fost necesară prezența echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să fie dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Maramureș.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare