sursa foto:  observator.tv

O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

Luni dimineață, anchetatorii au început reconstituirea cazului Caracal! Mai exact, au început reconstituirea presupusului omor în cazul Alexandrei Măceșanu, în prezența lui Gheorghe Dincă.

Astfel, Dincă a fost scos din arestul IPJ Olt, pentru reconstituire. Criminalişti, poliţişti de la forţele speciale şi procurori au început reconstituirea în Dobrosloveni, localitatea Alexandrei Măceşanu, urmând să refacă apoi traseul din ziua în care acesta a luat-o pe adolescentă la ocazie.

Apoi, au revenit la Caracal, la liceul unde a învăţat Alexandra Măceşanu. Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a coborât din maşină, cum a urcat pe bancheta din spate, cum a legat-o şi lovit-o pe Alexandra. De la şcoală au continuat drumul spre dig, acolo unde Dincă avea să arunce telefonul tinerei. În jurul orei 11.00, anchetatorii au ajuns la casa lui Gheorghe Dincă.

Presupusul criminal le-a arătat oamenilor legii cum a băgat maşina în curte, iar apoi au reconstituit pas cu pas cele întâmplate la sfârşitul lunii iulie.

O poliţistă de Poliţia Capitalei joacă rolul Alexandrei! Dincă a legat-o la mâini cu cureaua de la pantaloni, exact aşa cum a făcut cu Alexandra. Anchetatorii se află încă la reconstituirea zilei de 24 iulie, când Dincă a răpit-o pe fată, dezvăluie Cancan.

Vezi și

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare