sursa foto:  replicaonline.ro

O fostă angajată la un salon de masaj, propulsată în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai, pe filieră PSD! A fost acuzată că ar fi plecat cu banii clientelor

Marinela Voivozeanu, o fostă angajată a unui salon de masaj din Călărași, a fost propusă în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai S.A. În prezent, Voivozeanu este angajată a Consiliului Județean Călărași și șefă a femeilor social-democrate Călărași.

Susținută de șeful ei, Vasile Iiuță, președinte al PSD Călărăși și șeful CJ Călărași, Marinela Voivozeanu a fost propulsată în trei funcții sus-puse: purtător de cuvânt al CJ Călărași, șefă a Organizației Femeilor Social-democrate și manager al Bibliotecii Județene Călărași, informează Replica de Constanța.

Conform sursei citate, beneficiind de susținerea lui Iliuță, Voivozeanu a luat decizia de a se înscrie la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași, facultate pe care a și absolvit-o, nu foarte demult. Cei care trec printr-un astfel de proces educațional obțin o diplomă conform căreia aceștia sunt licențiați ca ingineri-diplomați. Cu diploma la pachet, Voivozeanu este numită, în decembrie 2022, managerul Bibliotecii Județene Călărași, decizie care a surprins pe tată lumea, având în vedere experiența zero a noului manager. Acum, este pe punctul de a ajunge în conducerea Șantierului 2 Mai, fiind propusă de ministrul Economiei, Florin Spătaru, evident la intervenția lui Vasile Iliuță.

Ar fi fost prinsă furând de la salonul de masaj

Până să fie angajată la Consiliul Județean Călărași, în decembrie 2017, Marinela Voivozeanu a lucrat la un salon de masaj din Călărași, la recepție. Salonul aparține unei membre a PNL deși, la acea vreme, aceasta din urmă nu avea prea mult contact cu politica. A fost dată afară după ce ar fi fost prinsă furând, după cum a declarat, pentru sursa citată, chiar fosta ei șefă.

„Eu nu prea stăteam la salon… M-au sunat clientele și mi-au spus. Când am aflat, i-am cerut explicații, dar nu a mai venit la salon, invocând anumite motive. Am concediat-o”, a declarat fosta șefă a Marinelei Voivozeanu.

„Este de noaptea minții. Un asemenea om nu are ce să caute nici la Biblioteca Județeană, nici în conducerea Șantierului 2 Mai.

Nu are studii, ce studii să aibă?”, a mai spus afacerista. Întrebată cum crede că a ajuns, în doar câteva luni, să evolueze atât de mult, aceasta a răspuns : „Întrebați-l pe președintele CJ Călărași!

Jurnaliștii de la malul Mării Negre au încercat să-i contacteze pe Marinela Voivozeanu și pe Vasile Iliuță, însă nu au răspuns la telefon.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare