sursa foto:  radioresita.ro

O multinațională care are sediu și în România a reușit imposibilul! Ce se întâmplă cu salariile angajaților

Vești bune pentru angajații acestei multinaționale! Compania, care are sediu și în țara noastră, a reușit imposibilul!

Philip Morris International Inc. (PMI) a devenit prima companie internaţională certificată la nivel global de Fundaţia Equal-Salary pentru plata egală a angajaţilor săi, iar Philip Morris în România este prima companie care obţine această certificare la nivel local.

Certificarea globală privind drepturile salariale egale demonstrează eforturile neîncetate depuse de către colegii noştri din întreaga lume pentru a transforma egalitatea de şanse în realitate când vine vorba despre salariul în cadrul PMI, la nivel global. Sărbătorim acest moment şi continuăm transformarea companiei noastre către un viitor fără fum, făcând în acelaşi timp tot posibilul ca toţi angajaţii să aibă şanse egale la locul de muncă”,a declarat André Calantzopoulos, CEO a PMI.

Metodologia de certificare Equal-Salary verifică faptul că PMI îşi plăteşte toţi angajaţii în mod egal, pentru munca egală, indiferent de gen, în mai mult de 90 de ţări din întreaga lume.

“Certificarea Equal-Salary reprezintă o realizare de care sunt foarte mândru. Privesc cu entuziasm această certificare pentru că ne confirmă că Philip Morris România este un loc în care fiecare dintre angajaţii noştri primeşte recunoştinţa, oportunităţile şi beneficiile pe care le merită, indiferent dacă vorbim despre angajaţi femei sau bărbaţi.” a declarat Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris în România, citat de Adevărul.ro.

Anunţul acreditării globale EQUAL-SALARY a Philip Morris International este debutul “Săptămânii femeilor” – prin care compania a organizat o serie de activităţi menite să aducă în dezbatere egalitatea de şanse la locul de muncă. Compania va găzdui, de Ziua Internaţională a Femeii, şi o conferinţă axată pe egalitatea angajaţilor la locul de muncă.

Citește și:

Surpriză totală! Ce salariu va avea Olguța Vasilescu, după ce s-a întors în Guvernul Dăncilă

Nu mulți știu aceste detalii despre Ion Iliescu. Averea pe care o are unul dintre foștii președinți ai României

Promisiune în miez de noapte a lui Rareș Bogdan, după ce a fost amenințat de Liviu Dragnea! ‘Îl asigur’

Kaufland provoacă un adevărat cutremur pe piață! Mutare în forță

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare