sursa foto:  digisport.ro

O nouă ipoteză explozivă! De ar fi fost încătușate Elena Udrea și Alina Bica – Informații incredibile despre afacerile celor două din Costa Rica

O nouă ipoteză aruncă-n aer scandalul arestării la pachet, în Costa Rica, a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, și a fostei șefe a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Arestarea celor două, venită total neașteptat, a ridicat multe semne de întrebare. Surse ale Bugetul.ro dezvăluiau, la începutul acestei luni, că ar putea fi vorba de o taxă de protecție plătită unor persoane sus-puse.

Citește și SURSE! Ce se va întâmpla cu Elena Udrea – Am putea asista la o adevărată răsturnare de situație

Acum, o nouă ipoteză a apărut în presa costaricană. Potrivit Antena 3, măsurile foarte drastice luate de autoritățile sud-americane împotriva lor alimentează speculațiile potrivit cărora se pare că ar fi încălcat legea inclusiv în Costa Rica.

Implicarea Serviciul de informații Secrete în arestarea Elenei Udrea și Alinei Bica, așa cum scrie presa costaricană, lasă loc de speculații. E posibil să fi intrat recent în posesia unei informații conform cărora cuplul Elena Udrea – Alina Bica se ocupă de chestiuni nu tocmai legale în țara unde au căutat refugiu. Fosta șefă a DIICOT și-a deschis deja firmă în Costa Rica, iar Udrea declara încă din mai că vrea să facă același lucru.

De ce ar fi implicate persoane atât de sus-puse în arestarea celor două? E posibil ca Bica și Udrea să se fi integrat în rețeaua prin care se oferă adăpost infractorilor. Dezvăluirile Rise Project par să confirme acest lucru. Toate acestea în condițiile în care costaricanii sunt tot mai iritați de faptul că țara lor a ajuns un paradis al fugarilor internațional.

Unele informații neoficiale acreditează ideea că operațiunea de arestare s-ar fi făcut în urma unei solicitări făcute de biroul Interpol din Mexic. Iar mai departe, speculațiile merg spre posibile influențe ale biroului federal american.

Vezi și SURSE O nouă lovitură grea încasată de cel mai temut interlop din România! Autoritățile au lansat ofensiva împotriva sa

O nouă lovitură dată de familia Pavăl-În ce afacere s-a implicat moștenitoarea imperiului DEDEMAN

Modificări BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor-Ce se va întâmpla cu pensia de invaliditate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare