sursa foto:   voceavalcii.ro

Oamenii legii le-au dat ‘trezirea’! Percheziţii de amploare la traficanţii care vindeau etnobotanice pe străzile Capitalei

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, pun în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe psihoactive.

 

Un drog nou face prăpăd pe străzile Capitalei. Polițiștii efectuează percheziții la traficanții din București și Ilfov.

 

„S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, mai multe persoane bănuite ar fi vândut, în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (Alpha-PHiP substanță psihoactivă nouă, din clasa catinonelor sintetice), cu prețul de aproximativ 10 lei pentru o doză”, transmis polițiștii

Interacțiunile între dealeri și consumatori ar fi avut loc preponderent stradal, în zone situate în centrul municipiului București.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate este asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare