sursa foto:  stirileprotv.ro

Este oficial! Consiliul Concurenței analizează preluarea unui important producător român de către un GIGANT anglo-olandez

Un colos străin este pe punctul de a înghițit o afacere de succes românească. Tranzacție este una colosală. Surse din piață au făcut această dezvăluire, iar acum totul este oficial.

Consiliu Concurenței a făcut anunțul. Oficialii analizează preluarea celui mai mare producător de înghețată, Betty Ice SRL, de către gigantul Unilever South Central Europe SA.

Betty Ice are ca principale activităţi producţia şi distribuţia de îngheţată industrială, respectiv distribuţia de produse alimentare congelate (fructe, legume, carne etc.).
Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. Autoritatea de Concurență este interesată în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere de la companiile terţe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.

Vezi și Cine este soția președintelui Siriei-Duce o viață de lux în timp ce sirienii sunt uciși pe capete în bombardamente

EXCLUSIV! Dragnea vrea remaniere cât mai repede! Ce miniștrii surpriză sunt vizați

EXCLUSIV! Când va fi gata un impresionant proiect al Guvernului SUA în România – Valoarea investiției, strict secretă!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare