sursa foto:  stiripesurse.ro

Olguța Vasilescu pune tunurile pe Guvernul Orban: Situația e scăpată de sub control

Candidat la Primăria Craiovei, Olguța Vasilescu pune la zid Guvernul Ludovic Orban.

Fostul ministru al Muncii susține că situația referitoare la coronavirus este scăpată de sub control.

În ceea ce privește obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber, Olguța Vasilescu ridică mai multe semne de întrebare.

Vasilescu spune că e puțin ciudat că în urmă cu câteva luni autoritățile spuneau că „masca nu protejează deloc, atunci când nu aveau stocurile”, iar acum spun că e obligatorie și în aer liber.

„E puțin ciudat, după ce acum câteva luni ne spuneau că masca nu protejează deloc, atunci când nu aveau stocurile, iar acum ne spun că sunt obligatorii și în aer liber. Pe de altă parte vine OPC și ne spune că 90% din măști sunt neconforme și am văzut tot felul de filmulețe care arată cum sunt fabricate în tot felul de țări, în condiții insalubre. Sunt deja foarte mulți care se plâng că le ies tot felul de lucruri pe față de la ele.

E foarte dificil de spus dacă ne apără sau nu. Oricum și părerile specialiștilor sunt împărțite. Oricum va fi foarte greu să impună această măsură, mai ales la copii. Eu am încercat cu copilul meu de 10 ani și nu a rezistat nici două minute. M-am gândit că va trebui să o poarte la școală, dacă va începe școala.

La un moment dat vorbeam de carantinați din diaspora de vreo 40.000 de persoane, iar dacă ne uitam câți au intrat, erau vreo 600.000 de mii, deci e clar că deja suntem la nivel de răspândire comunitară, situația e scăpată de sub control„, a declarat, la România TV, Olguța Vasilescu.

Vezi și

Doctorul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus aruncă-n aer sistemul medical: În DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici

EXCLUSIV În plină pandemie, rromii încalcă legea, iar jandarmii închid ochii!

Scandalos! Cum a ajuns Judecătoarea Camelia Bogdan să primească 25.000 de dolari de la Fundația Centrul Rațiu pentru Democrație

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare