sursa foto:  sibiu100.ro

Omul Olguței Vasilescu acuză un fake-news minicinos și ticălos al PNL: ‘Eu mi-am dat demisia pe 4 noiembrie, ei spun pe 13 că nu m-aș lăsa dus’

Omul adus de Olguța Vasilescu la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, lansează din nou acuzații grave la adresa actualului ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Vasilcoiu susține că noul ministru îl acuză că nu vrea să demisioneze, deși el a făcut acest pas la 4 noiembrie.

„Exemplu de fake news și PNL-ista mincinoasa și ticăloasă: eu mi-am dat demisia pe 4 Noiembrie, ei spun pe 13 ca nu m-as lasa dus”, spune Vasilcoiu.

Reacția lui Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist, vine după ce Violeta Alexandru l-a enumerat ca aflându-se printre cei care nu se retrag și din Consiliile de Administrație ale institutelor de cercetare.

„Transparență totală în cheltuirea banilor publici. Despre angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale în Consilii de Administrație. Public lista lor, așa cum m-am angajat că fac încă de la audierea din Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Demisia sau demiterea, după caz, a unor oameni din Minister (o bună parte consilieri, numiți politic) văd că nu a reușit să îi facă să se simtă obligați să se retragă și din Consiliile de Administrație ale institutelor de cercetare. De exemplu, Cristian Vasilcoiu, fost consilier al fostului Ministru al Muncii, O. Vasilescu, la Institutul Național Pentru Textile și Pielărie și în trecut, la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării. Ion Gibescu, director de cabinet al fostului Ministru, la Institutul Național de Cercetare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare.
Am rezolvat eu lucrurile.

1709 Lei/ lună este indemnizația la Institutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției Sociale, singurul din listă aflat în subordinea directă a ministerului. Pentru toate celelalte am solicitat informațiile Ministerului Educației și le vom publica îndată ce le primim.
#Transparență #LaMuncă”, a susținut ministrul Violeta Alexandru.

Vasilcoiu spune că noul șef de la Finanțe se droghează

Fostul jurnalist a mai spus, pe pagina de socializare, că Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Punlice, se droghează zilnic.

„Eu nu am scris nimic pana azi, din bun simt, de Florin Citu, pe care îl știu de când eu eram încă ziarist, iar el era șomer.
Era șomer din cauza lui Isarescu, care îl dăduse afara de la Doctorat și ING, pe motiv ca făcuse atac speculativ la leu.
Sunt curios cum îl tolerează azi Isarescu.
Cât eu eram încă ziarist, iar el se dorea politician, i-am zis, public, ca greșește.
El nu și nu.
Bine, el fuma intr-una marijuana și derivate! Și mulți amici de-ai lui.
Repet, nu am scris niciodată nimic, DAR NU MI SE PARE NORMAL CA UN DROGAT, care fumează zilnic și constant, SA AJUNGĂ SA FIE MINISTRU DE FINANTE!!!

Mai avem instituții in tara asta?!”, a scris Vasilcoiu.

Vezi și

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare