sursa foto:  ziaristii.com

Orban, anunțul momentului! Ce planuri are pentru următoarea perioadă

Premierul României, Ludovic Orban, a precizat că în timpul consultărilor pe care le-a avut cu cu reprezentanții Liberty Steel, a anunțat că Executivul va finaliza Planul de măsuri de relansare economică.

 

”Consultările premierul Ludovic Orban cu mediul de afaceri au continuat astăzi cu reprezentanții Liberty Steel, companie care deține combinatul siderurgic de la Galați. Oficialii Guvernului și cei ai Liberty Steel au discutat despre consecințele provocate de pandemia COVID-19 asupra economiei și sectorului siderurgic, precum și despre măsurile de relansare economică pregătite de Guvern”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul a precizat că în scurt timp Executivul va finaliza Planul de măsuri de relansare economică, care include o importantă componentă de finanțare din fonduri europene și este corelat cu politicile Comisiei Europene.

”Acest Plan economic se bazează pe stimularea investițiilor publice și private și pe creșterea competitivității bunurilor produse în România, astfel încât să relansăm economia pe baze sănătoase”, a menționat premierul Orban.

De asemenea, prim-ministrul a subliniat , conform comunicatului, că Executivul are ca prioritate susținerea proiectelor de infrastructură, element cheie pentru dezvoltarea economică a României.

La consultări au mai participat, din partea Guvernului, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

Citește și:

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare