sursa foto:  ziarulputerea.ro

Oreste îl spulberă pe Cozmin Gușă! De ce nu-l susține nimeni acum, când Realitatea a dat faliment

Jurnalistul Oreste Teodorescu continuă războiul cu Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV.

Joi, Oreste l-a desființat pe Gușă, pe pagina de socializare, afirmând că Realitatea TV nu este susținută, în acest moment, de nimeni  din cauză că a devenit o nouă Antena 3, încrucișată cu România TV.

„De ce nu te plânge nimeni, Kuzmine?

Inadecvarea și refuzul realitatii l-au transformat pe bietul geostrateg intr-un personaj tragi-comic! După ce a înlocuit echipa lui Rares Bogdan și a renunțat la invitații lui speciali care atacau argumentat, articulat, alert abuzurile și corupția ciumei roșii, transformând spațiul televiziunii sale in cântarea corupților, gen tezaur folcloric invitând toți penalii și dușmanii statului de drept in lungile și ucigător de plictisitoarele caravane prin fiefurile baronilor locali, acum când Realitatea a dat faliment, se mira ca nu-l susține nimeni!

Pai ce sa susțină Kuzmine? O noua A3 încrucișată cu RTV și cu retorica de Ceaiul de la ora 5 mixat cu DDTV? Chiar și când îți vin creditorii sa îți dezmembreze jucăria de care ai abuzat cu orele, in ultima vreme, pe tine tot statul paralel te obsedează! Ți-o fi pus Ghiță ceva in bere la Belgrad?

Uite o mostra de stupiditate pentru care nu te va plânge nimeni, magister: “Legat de K2, a existat aceată misiune de a prelua Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vântu, care era obsesia lui Coldea și Kovensi, iar mai apoi a devenit Ghiță obsesia celor lor, dar, din fericire, până la urmă Ghiță le-a dat de gol binomul. Dosarele deschise pe numele lui Kovesi sunt ca urmare a plângerilor lui Ghiță și probabil că el nu este singur în acest demers”

Te-a prostit Ghiță ca pe gușter! In loc sa îmbătrânești cu înțelepciune, ai dat in mintea copiilor…”, scrie, pe Facebook, Oreste.

Trebuie prezicat, însă, că fostul realizator al emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, a sărit în apărarea Realitatea TV pe Facebook.

Vezi și

S-a aflat! Afacerea secretă a Elenei Udrea – Din ce se întreține

Lovitură pentru toți cei care vor să se pensioneze! Ce procedură a fost blocată: Nu vor mai putea face asta

Vești bune! Mii de români vor fi scutiți de taxe- Vezi dacă vei beneficia de această gratuitate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare