sursa foto:  spynews.ro

S-a aflat! Afacerea secretă a Elenei Udrea – Din ce se întreține

Ies la iveală detalii total neașteptate! S-a aflat afacerea secretă a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea.

Fosta „Blondă de la Cotroceni” ar avea dividende la o importantă firmă de taximetrie, despre care ar exista informații că este cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, informează publicația Național.

Sursa citată menționează că respectiva companie de taximetrie este o afacere derulată prin intermediari de către fostul ministru al Turismului.

Mai mult, Național scrie că procurorii DNA nu s-au atins de această afacere fostului ministru, deoarece „conștientizează că totul până la bani, că altfel chiar s-ar deschide o „Cutie a Pandorei”, care nu ar mai putea fi închisă apoi de nimeni și de nimic”.

„Pe tot timpul procesului Elenei Udrea, procurorii anticoruptie au tinut-o langa cu acuza ca, pe cand aceasta era ministrul Dezvoltarii ar fi primit mita o geanta cu 900.000 de euro, chiar in biroul sau. Si chiar daca instanta de judecata din campul tactic nu s-a aratat deranjata in vreun fel de inadvertenta ca in ziua incriminata Udrea chiar nu a fost la birou, ramane totusi marea intrebare de ce s-au chinuit atat procurorii Laurei Codruta Kovesi cu intocmirea si sustinerea unui astfel de rechizitoriu mai mult decat subred…

Cand putea mult mai lesne sa incerce sa o ”agate” doar luand urma ”dividendelor” unei importante firme de taximetrie! Despre care existau oricum informatii ca ar fi fost adevarata si cea mai sigura sursa de venit a Elenei Udrea, inclusiv pentru partidele de shopping ”ca fetele”, de zeci de mii de euro, la Paris”, scrie, printre altele, sursa citată.

Vezi și

Lovitură pentru toți cei care vor să se pensioneze! Ce procedură a fost blocată: Nu vor mai putea face asta

Vești bune! Mii de români vor fi scutiți de taxe- Vezi dacă vei beneficia de această gratuitate

Mare atenție! Ce se întâmplă cu indemnizația  de creștere a copilului

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare