sursa foto:  ziarulputerea.ro

Oreste s-a săturat de Florin Cîțu, Dan Barna și Kelemen Hunor! ‘De asta v-au votat românii, simțeau nevoia sa fie batjocoriți și de voi!’

Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un atac dur la adresa Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR.

Oreste consideră că este inacceptabil ceea ce se întâmplă la spitalul din Mangalia, acolo unde calculatoarele nu funcționează, nu te bagă nimeni în seamă și ești plimbat haotic de colo-colo.

Conform cunoscutului jurnalistul, în România anului 2021, sub guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, dacă ajungi în spitalul din Mangalia, „fii pregătit să mori”.

Oreste îi felicită ironic în mesajul său pe premierul Florin Cîțu (PNL) și pe vicepremierii Dan Barna (USR-PLUS) și Kelemen Hunor (UDMR).

România, Europa, 2021, guvernare pnl-usr-udmr:

Dacă Doamne ferește ai o urgenta și ajungi la spitalul din Mangalia, fii pregătit sa mori! Calculatoarele nu funcționează, nu te bagă nimeni in seama, iar când in sfârșit ai o ocazie, după minim 3-4 ore de așteptare umilitoare pe culoarele sinistre, începe cu adevărat haosul… ești plimbat de colo-colo, alte câteva ore!

Dacă nu ai murit, încă mai ai o șansa… sa pleci cât mai departe de țara care-și dispretuieste cetățenii! Bravo, Citu, Barna, Hunor… de asta v-au votat romanii, simțeau nevoia sa fie batjocoriți și de voi! In rest…cuvintele pe care vi le adresez rămân nerostite, dar gândul meu v-a asezat exact acolo unde meritați!”, este mesajul sfâșietor al lui Oreste.

Vezi și Polițiștii cer demisia ministrului Lucian Bode! ‘Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare