sursa foto:  Facebook

Pactul făcut de Carmen Dan! Revenire spectaculoasă! Cine a fost numit într-o funcție-cheie

Mutare de proporții în „ograda” ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan! Ministerul de Interne a făcut un pact cu inspectorul general al Poliției Române, Ioan Buda, și i l-a adus la cabinetul său, drept consilier personal, pe fostul șef al IGPR, Bogdan Despescu.

Despescu a fost destituit din fruntea IGPR, în urma scandalului polițistului-pedofil. Acum, Bogdan Despescu a fost numit consilier personal al chestorului Buda, adică a ajuns din nou la butoane.

Prin această mutare, Ioan Buda ar vrea să-și întărească poziția, pentru războaiele din interiorul Poliției Române.

„Și uite cum, după ce a scăpat ”miraculos” de cercetarea prealabilă în care a fost anchetat de grade inferioare, Bogdan Despescu face acum o surprinzătoare echipă chiar cu chestorul Buda, al cărui consilier personal tocmai ce a devenit.

Iar cum desigur Despescu nu a fost adus de Buda doar pentru a-l sprijini în anevoioasa misiune a aprofundării limbii engleze, care face deja atâtea victime printre demnitarii români odată cu preluarea Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene este clar că se pregătesc noi lovituri la vârful Poliției Române”, scrie Național.

Vezi și Adevărul despre omul care l-a făcut KO pe Mircea Badea! Cine este, de fapt, ‘Tedi Motociclistul’

Vești importante! Cum vor fi recompensați cei care lucrează suplimentar

Lovitură pentru clienții RCS&RDS! Se întâmplă începând de astăzi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare