sursa foto:  Facebook

Pariul lui Nicușor Dan înainte de alegeri. Ce mega-proiect le propune bucureștenilor dintr-o zonă sufocată de mașini și transport în comun

În cursul zilei de vineri, 29 martie 2024, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un anunț important prin intermediul rețelelor de socializare. Mai exact, edilul a anunțat că a fost atribuit contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru lărgirea bulevardului Dimitrie Pompeiu, care este una dintre cele mai aglomerate artere din nordul Capitalei.

În prag de alegeri locale, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu stă pe gânduri și lansează proiect după proiect. Edilul a anunțat în cursul zilei de vineri că a fost atribuit contractul pentru lărgirea Bulevardului Dimitrie Pompeiu la două benzi pe sens.

Proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu – Sursă Foto: Facebook

(NU RATA: Comuna din România cu palmieri pe marginea drumului! Primarul a dorit să-și transforme localitatea într-un mic Beverly Hills)

Nicușor Dan a demarat un nou proiect important pentru bucureșteni

Mai exact, Nicușor Dan a anunțat vineri pe pagina sa de Facebook că a fost atribuit contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate în cazul lărgirii bulevardului Dimitrie Pompeiu, care este una dintre cele mai aglomerate artere din nordul Capitalei. Astfel, supranumitul „Bulevardul Corporatiștilor” urmează să fie lărgit la patru benzi, câte două pe sens, dublu față de câte sunt în prezent.

Potrivit edilului, studiul de fezabilitate urmează să fie elaborat de compania F.I.P Consulting SRL. Compania are la dispoziție 180 de zile pentru a executa acest proiect. Totodată, proiectul include și extinderea șinei de tramvai până la bd. Barbu Văcărescu, construirea unei parcări de tip Park&Ride dar și a unui drum care să lege șoseaua Pipera de bd. Dimitrie Pompeiu și de strada Fabrica de Glucoză.

„Am atribuit contractul pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens.

Studiul de fezabilitate va fi elaborat de F.I.P. Consulting SRL, iar termenul de execuție este de 180 de zile.

Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar și construirea unui drum de legătură între Șoseaua Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu și Str. Fabrica de Glucoză și construirea unei parcări de tip park&ride.”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Președintele USR este convins de victoria lui Nicușor Danț

În ciuda faptului că se anunță o bătălie grea pentru Primăria Capitalei, președintele USR, Cătălin Drulă, este convins că Nicușor Dan va câștiga un nou mandat de primar general. În plus, acesta a făcut câteva ironii la adresa principalilor adversari ai edilului, Cătălin Cîrstoiu și Cristian Popescu Piedone.

„Pretind că înțeleg cumva bucureștenii, îi înțeleg și că fac erori, au ales o dată un medic șpăgar, și nu cred că o vor face și a doua oară. Nu cred că vor alege nici clovneria, pentru că nu ne va duce nicăieri”, a spus Cătălin Drulă.

(VEZI ȘI: Neiertătorul Nicușor Dan a dat-o afară pe șefa Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Motivul este de gravitate majoră)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare