sursa foto:  INQUAM Photos/Octav Ganea

Partidul lui Traian Băsescu, către PNL, PSD și UDMR: ‘Sunt furt din banul public’

Partidul Mișcarea Populară, fondat de fostul președinte Traian Băsescu, solicită Coaliției PNL-PSD-UDMR să elimine pensiile speciale.

PMP afirmă că pensiile speciale reprezintă un furt din banul public. Formațiunea condusă acum de Eugen Tomac reamintește că a inițiat un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale încă din 2018.

Astfel, PMP le cere liderilor celor trei formațiuni aflate la guvernare să adopte respectivul proiect de lege și să elimine pensiile speciale.

Ce a transmis PMP:

„PMP cere, încă din 2018, eliminarea pensiilor speciale!

Proiectul de lege iniţiat de parlamentarii PMP a fost deja adoptat de Senat, dar pentru că PSD şi PNL nu doresc eliminarea pensiilor speciale, acesta nu a mai fost pus pe ordinea de zi.

Spre deosebire de reforma superficială propusă de PSD şi PNL, iniţiativa PMP prevedea eliminarea tuturor acestor beneficii primite necuvenit.

Revoluţia pensiilor speciale pe care o propune coaliţia de guvernare este doar la nivel declarativ. În realitate, nimic nu se va schimba. De ce? Pentru că beneficiarii acestor pensii nemeritate sunt chiar membrii clientelei politice a PSD, PNL şi UDMR. Singura intenţie a Guvernului este să păcălească Bruxelles-ul în contextul în care reforma pensiilor speciale este jalon cuprins în cadrul PNRR.

Soluţia este simplă! Adoptaţi proiectul de lege al PMP!

Eliminaţi pensiile speciale, pentru că sunt furt din banul public! Românii care au muncit zeci de ani şi au cotizat la bugetul de stat merită dreptate şi tratament echitabil”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare