sursa foto:  dcnews.ro

Patriarhia Română are planuri mari: Ce vrea să construiască în București

Patriarhia Română are în plan o nouă construcție. După ce a ridicat Catedrala Mânturirii Neamului, deși foarte multă lume s-a opus, reprezentanții Bisericii Ortodoxe au în plan construirea unui cartier rezidențial. 

Patriarhia Română vrea să construiască un ansamblu rezidenţial pe un teren de 5.000 de metri pătraţi de pe strada Pajurei, cu blocuri de opt etaje, peste regimul de înălţime al zonei, susţine consilierul general USR Roxana Wring.

„Imobiliarele sunt sfinte! Asta este şi părerea Patriarhiei Române, care a cerut recent un PUZ pentru un ansamblu rezidenţial pe un teren de 5.000 mp de pe strada Pajurei. Vor să facă acolo blocuri de 8 etaje, forţând pe cât se poate reglementările: regim de înălţime superior celui din zonă, stradă de acces de doar 6 metri şi trotuar pe o singură parte”, scrie Roxana Wring pe pagina sa de Facebook.

Consilierul general USR spune că Patriarhia ar trebui să-şi folosească banii pentru Catedrala Mântuirii Neamului şi să nu mai ceară bani de la primării, potrivit news.ro.

Vezi și Olguța Vasilescu reia un subiect important: Ce s-ar putea întâmpla cu PILONUL II de pensii

Realizatorul Antena 3, Răzvan Dumitrescu cere sprijinul prietenilor! Ce s-a întâmplat

Mutare colosală pe piață- Apare o importantă fabrică – Se fac angajări pe bandă rulantă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare