sursa foto:  Facebook

Patrick Mouratoglou a părăsit-o pe Simona Halep după doar 23 de minute. Antrenorul și sportiva s-au revăzut la TAS

Pe data de 8 februarie, Simona Halep a ajuns, din nou, la sediul Tas de la Lausanne. În jurul orei 10:00, a venit și fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou. De asemenea, fosta sa fizioterapeută, Candice Gohier, a venit la proces. 

Este cea de-a doua zi de audieri la TAS. Românca a apelat la ultima variantă care i-a rămas pentru a putea să se întoarcă pe teren. În continuare, campioana din Constanța își susține nevinovăția și consideră că i se face o mare nedreptate. Zilele acestea sunt de foc pentru sportivă și vor avea un impact major asupra carierei sale.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou s-au „despărțit” din cauza scandalului

Doar 23 de minute i-a luat lui Patrick Mouratoglou să o lase pe Simona Halep la TAS, în plin proces. După ce i-a fost antrenor atât de multă vreme și s-a văzut o apropiere clară între ei, se pare că situația s-a schimbat radical, odată cu suspendarea. Francezul nu a vrut să facă nicio declarație după ce a părăsit sediul. Aceeași situație se aplică și în cazul lui Candice Gohier, care a stat doar o oră și a plecat fără să discute cu jurnaliștii.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep, pe vremea când lucrau împreună / Sursă foto: Facebook

Despre răcirea relației cu fostul său antrenor, campioana a spus:

„Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (…) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez (…) Mereu am avut încredere, iar încrederea mea este acum un pic zdruncinată.

A trecut deja mai mult de un an, iar în fiecare zi l-am simțit foarte dureros, plin de emoții. A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că la proba mea de urină, doar proba mea de urină, rezultatul a ieșit pozitiv.

Știu că nu am greșit cu nimic și știu că sunt curată. Am fost mereu împotriva dopajului. Patru ani înseamnă mult la vârsta mea. Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil va fi finalul carierei mele”, spunea Simona Halep, în noiembrie 2023, într-un intreviu pentru Euronews.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep a ajuns la TAS- Audierile de la Lausanne se întind pe următoarele trei zile

Ironii la adresa relației dintre sportivă și ex-antrenorul ei

În vremea în care Patrick Mouratoglou era antrenorul ei, Simona Halep îi plătea un salariu enorm. Nu mai puțin de 20.000 de dolari încasa francezul de la ea pentru fiecare săptămână. În același timp, substanța care a fost găsit în corpul constănțencei și care i-a adus suspendarea costă doar un dolar.

„Așadar, Simona Halep l-a plătit pe Mouratoglou cu zeci de mii de dolari pe săptămână ca să-i dea o cutie de suplimente contaminate, care a costat 1 dolar. Cu dragostea nu te joci, băi nene”, a scris Adrian Onciu pe Twitter, după ce Patrick Mouratoglou și-a asumat vina în cazul sportivei.

CITEȘTE ȘI: Vestea care o va face pe Simona Halep să plângă de bucurie! Pedeapsa redusă de TAS la jumătate îi dă mari speranțe româncei!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare