sursa foto:  capital.ro

Paul Stănescu îl desființează pe Florin Cîțu: ‘Delirul lui este din ce în ce mai mare. Zilele lui sunt numărate! Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură’

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa premierului Florin Cîțu: ”A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare”.

Comitetul de vândut iluzii al lui Cîţu nu mai funcţionează!

Guvernare iresponsabilă şi mincinoasă! Asta avem. Un premier şi-un preşedinte care nu-şi asumă nimic. Pandemia e grija altora, problemele sunt ale românilor. Fratele cel mare îl bate pe umăr pe cel mic şi-i zice: „Lasă, Florine, câinii latră, ursul trece. Românii ţipă, noi ne vedem de interesele noastre politice.”

Îşi mai aminteşte cineva de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate? Nu degeaba i-am spus atunci comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat şi iresponsabil, Cîţu a anunţat în aprilie sfârşitul pandemiei de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toţi specialiştii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viaţă socială normală, Cîţu scria pe o foaie la Guvern că de la 1 iunie se termină pandemia.

Şi-a cumpărat timp doar pentru propria sa agendă şi a creat false aşteptări românilor. Acesta este marele lui program liberal de guvernare.

A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine şi ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina în stânga şi în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situaţia dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovăţeşte pe cei de la USR-PLUS pentru că a eşuat vaccinarea. Apoi îi ameninţă să revină în coaliţie.

Zilele lui sunt numărate. Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură”, se arată în comunicatul de presă, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Marcel Ciolacu aruncă în brațele USR PLUS un ‘cartof’ fierbinte! ‘Mă duc la Barna acasă, acum! Facem un protocol: Alegeri anticipate și suspendarea lui Iohannis’

Marcel Ciolacu, ieșire furtunoasă: ‘Florin Cîțu nu mai e prim-ministru. Du-te acasă, că și așa vine moțiunea’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare