sursa foto:  newstrack.ro

Marcel Ciolacu, ieșire furtunoasă: ‘Florin Cîțu nu mai e prim-ministru. Du-te acasă, că și așa vine moțiunea’

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că, din punctul său de vedere, Florin Cîțu nu mai este prim-ministru și ar trebui să-și prezinte demisia.

„Din punctul meu de vedere Citu nu mai e prim-ministru. Auziti aberatie, primul ministru cere ancheta sa vada de ce nu suntem pregatiti de valul 4. Pai ce ai facut pana acum? Cica ne trebuiesc paturi ATI. Pai ai medici, ai ventilatoare? Am prieteni cu oameni internati si nu sunt medicamente. Iar premierul se spala pe maini si cere ancheta. Du-te acasa, ca si-asa vine motiunea.”, a adăugat Ciolacu.

 

Marcel Ciolacu s-a referit şi la zvonurile din spaţiul public, conform cărora PSD ar urma să formeze o coaliţie de guvernare cu PNL, în schimbul unor funcţii importante, printre care preşedinţia Camerei Deputaţilor.

„Terminati cu sefiile, sa si le puna in cap. Majoritatea le numeste, nu stai acolo cu o minoritate, ca dupa aia te schimba majoritatea. Daca motiunea, pe 28, spune CCR ca nu e conflict, se voteaza si PSD o voteaza. Daca CCR spune ca e conflict, PSD depune motiune si sa nu ceara USR sa scoatem din text ca ei au fost la guvernare. Si cred ca USR se va tine de cuvant si va darama acest guvern.

Inseamna ca, daca nu il darama, aceasta criza politica a fost un santaj si se descalifica in Romania.”, a spus Ciolacu, conform Româniatv.net.

Vezi și:

Marcel Ciolacu, reacție după ieșirea lui Liviu Dragnea: ‘Intrăm într-o logică de partid politic, de adversari politici’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare