sursa foto:  qmagazine.ro

Marcel Ciolacu, reacție după ieșirea lui Liviu Dragnea: ‘Intrăm într-o logică de partid politic, de adversari politici’

Marcel Ciolacu a reacționat după ieșirea publică a lui Liviu Dragnea și a declarat că nu o să își facă partid politic atunci când nu va mai fi președinte al PSD.

 

Întrebat într-o conferinţă de presă ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea a anunţat că va sprijini un nou partid, Ciolacu a spus: „Eu nu o să îmi fac partid politic după ce nu o să mai fiu preşedintele PSD şi mi se pare şi corect ca la un moment dat să nu mai fiu preşedintele PSD. Mai mult, o să am maturitatea de pleca când eu o să fiu o frână în viitorul PSD”.

 

Ciolacu a precizat că Liviu Dragnea a anunţat că a înfiinţat sau că susţine o nouă formaţiune politică, iar asta înseamnă că „intrăm într-o logică de partid politic, de adversari politici” şi este normal să aducă acuze actualei conduceri a PSD.

 

„Fiecare decide cum doreşte să facă politică. Îi urez multă sănătate domnului Dragnea. Aud poveşti cum… eu nu îl cunosc pe Coldea, eu nu îl cunosc pe Maior, cred că l-am văzut o singură dată, iar pe Coldea nu l-am prins. Domnul Dragnea – a spus dânsul – îi cunoaşte.

Să vii cu poveşti despre cum se făcea justiţie la telefon, în care un şef de serviciu vorbea cu un procuror sau judecător, că nu am prea înţeles, să vii cu poveşti de jumătăţi de adevăr în care tu ai fost parte şi, poate, la un moment dat, într-o zi, ai lipsit de la ciorba de burtă şi s-a hotărât să te condamne şi pe tine şi să vii să ataci acum conducerea… Eu nu am nimic împotrivă să atace conducerea PSD, poate să o atace, dar hai să punem lucrurile în matca lor corectă dacă vrem să fim corecţi”, a susţinut acesta, conform agerpres.ro.

Ciolacu a mai spus că el nu a fost contactat de niciun şef de serviciu secret pentru a lua o anumită hotărâre politică.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare