sursa foto:  cluj-am.ro

Pensionarii au parte de noi vești bune! Se dau 3.000 de lei – Cine sunt beneficiarii

Veste uriașă pentru o categorie de pensionari români! Potrivit unui proiect unic în România  veți putea în posesia sumei de 3.000 de lei

 

Consiliul Judeţean Ilfov a aprobat azi în şedinţă, la iniţiativa preşedintelui Hubert Thuma, un proiect unic în ţară: sprijin financiar pentru pensionarii cu venituri mici, care vor să îşi refacă dantura-„Ilfov zâmbeşte”. Consiliul Judeţean Ilfov va deconta trei mii de lei din valoarea lucrărilor sau a protezelor dentare.

Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov: ” Este un proiect la care ţin foarte mult. Ştiu cât de scumpe sunt lucrările dentare şi ştiu că nu mulţi şi le permit. Asta le afectează sănătatea şi le ia curajul de a zâmbi şi, în unele cazuri, chiar şi încrederea în sine. Dacă solicitările pentru acest proiect vor depăşi banii alocaţi de noi, atunci vom căuta resurse suplimentare. Sănătatea este cea mai importantă.”

Ajutorul financiar poate fi acordat femeilor cu vârsta peste 63 de ani şi bărbaţilor de peste 65 de ani, care locuiesc în Ilfov şi au o pensie de cel mult 1200 de lei.

Dosarele se depun la primărie şi trebuie să conţină cererea de acordare a ajutorului, dovada domiciliului, o copie după cuponul de pensie şi documente de la stomatolog, care să ateste necesitatea lucrării dentare sau a protezei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare