Petre Daea reacționează după ce Guvernul a fost amenințat cu tribunalul: Vom continua

Un scandal între România și Uniunea Europeană a izbucnit în urma exporturilor de ovine, pe care țara noastră le face în țările arabe. Reprezentanții europeni au intervenit spunând că   exportuile nu se fac în condiții sigure, iar daca Guvernul nu va încheia,va fi dat  în judecată.

Ministrul a intrat, în direct la România Tv, și a făcut declarații despre tot acest scandal, legat de exporturile de ovine în Kuweit, Qatar și Emiratele Arabe.

„România își face treaba. Are dreptul de a exporta și a respecta regulile de export. Președintele ANSVSA a plecat în port pentru a se asigura că sunt respectate condițiile.

Nu e prima dată când se face export, nu e prima dată cand ne confruntăm cu fenomene meteo extreme. Acest export nu se poate opri. Sunt asigurate furajele, este medic veterinar, apă.

Trebuie să se respecte condițiile de export si se fac. Vom continua acest export. Suntem a treia țară ca efectiv de ovine. România  produce mai mult decât necesarul…”,, a declarat Petre Daea.

Citește și:

EXCLUSIV Ludovic Orban desființează ideea ‘Rareș Bogdan-premier’: ‘Subsemnatul’

EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

Cutremur la ANAF! Guvernul a dat undă verde: Se desființează

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare