asigurări

companii

mai multe


bănci

companii
Fluctuațiile de pe piața de capital, dar și evenimentele care au perturbat liniștea mondială se resimt și în acțiunile băncilor, în special a unei care este printre cele mai mari din lume. Este vorba despre Wells Farago din SUA. Situaţia pentru bancă arată destul de rău după dezvăluirile că frauda, care au costat banca 185 de milioane de dolari doar amenzi în septembrie anul trecut. Scandalul s-a desfăşurat în urma practicilor angajaţilor Wells Fargo, care au deschis peste două milioane de depozite false şi de conturi pe numele clienţilor, pentru a atinge ţintele agresive de vânzări şi a-şi putea încasa bonusurile. Indifernet cât de dur a fost scandalul pentru clienţi, investitorii sunt ”fericiţi” că scandalul a creat o portiţiă de discount pentru acţiunile băncii, care se tranzacţionează cu 10% mai ieftin de la începutul lunii martie. Indicele S&P 500 a scăzut cu 1% în aceeaşi perioadă. Vezi și Alertă de gradul ZERO! Românii de rând vor fi IMPOZITAȚI și controlați la sânge – cine e în spatele proiectului ”Trebuie să profiţi de oportunitatea de a cumpăra una dintre cele mai performante acţiuni din punct de vedere al profitului, la discount”, a spus Colin McWey, manager de portofoliu la Heartland Funds. Totuşi, o întrebare fundamentală rămâne în industrie: Va influenţa acest scandal mentalitatea clienţilor semnificativ de mult încât să oprească profitul care a făcut celebră Wells Fargo? Răspunsul, dat tot de McWey, este că ”cel mai probabil profitabilitatea va supravieţui testului timpului. Chiar şi peste ceva vreme, tot vor fi o bancă de top”, a spus el, citat de Business Magazin.
23.04.2017

mai multe


burse

companii

mai multe


fonduri de investiții

companii

Cel mai longeviv miliardar al lumii s-a stins din viață luni dimineață. David Rockefeller a murit în somn, din cauza unor probleme cu inima, informează rt.com.

La 101 ani, Rockefeller avea o avere estimată la 3,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, citată de economica.net. Prin intermediul fondului de investiții Europa Capital, acesta era prezent și pe piața imobiliară din România.

Europa Capital, parte din grupul financiar american Rockefeller, a dezvoltat în România alături de RPF Development două ansambluri rezidenţiale la Bucureşti: Vitan Residence şi Tineretului Park. În anul 2014, fondul de investiții deținut de David Rockefeller anunța pe site-ul oficial vânzarea a 150 de apartamente în complexul Vitan Residence.

De asemenea, Europa Capital mai are în dezvoltare în parteneriat cu spaniolii de la Graells & Llonch un parc industrial la Turda. Despre acest proiect, capital.ro informa în anul 2012 că va înghiţi, până la finalizare, circa 200 milioane euro și că viitoarele clădiri vor fi amplasate pe un teren de 22 ha.

Vezi și Război în PSD! Un personaj cheie dat afară din partid. Acum e noul Cioloș

Care ar fi adevărata avere a Ilenei Ciuculete

De necrezut! Protestatarii #Rezist vor să meargă la Bruxelles! Care este motivul

 
 
20.03.2017

mai multe


servicii financiare

companii
Premierul României, Sorin Grindeanu, a făcut, luni, o serie de dezvăluiri în premieră la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor - „Punctul de întâlnire”. Grindeanu a făcut bilanțul primelor 100 de zile de guvernare și a arătat care au fost progresele făcute pe plan economic de România în această perioadă. De asemenea, el a subliniat că tema deficitului bugetar este una nereală, în acest moment existând un excedent de 0,2% din PIB. „După primul trimestru avem un excedent de 1,52 de miliarde. Se spunea nu numai în Parlament de deficit, iată că avem acest excedent de 0,2% din PIB. Veniturile bugetare din luna martie au fost cu 22% mai mari decât în luna martie a anului trecut. Creșterea economică este cea prognozată, de peste 5%. Veniturile la bugetul consolidat, în primul trimestru, sunt cu aproape 4 miliarde de lei mai mari. Colectarea TVA a crescut în februarie 2017 cu 2,5, față de 2016, iar în martie cu aproape 9%. Cred că este extrem de important să spunem că aceste lucruri au însemnat și alte efecte: peste 60.000 de locuri de muncă au fost create în aceste trei luni, România a ajuns la un minim istoric a ratei șomajului” a spus Sorin Grindeanu. Vezi și Cum arată și cât de bogată este iubita lui Liviu Dragnea, cu 30 de ani mai tânără

După tragedia din Munții Retezat, patronul școlii de ghizi dă cărțile pe față: „Am fost transformați”

Cum a fost conceput Macron în „laborator”, principalul favorit la președinția Franței

08:36

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.