asigurări

companii
În urma incendiului de la Dărăști, declanșat vineri seara, s-au transformat în scrum, odată cu arhiva, documente extrem de prețioase din domeniul bancar. Una dintre cele mai importante companii de asigurări de după 1989, Societatea de Asigurare Reasigurare Astra SA, aflată în faliment, a dezvăluit că arhivele sale nu se aflau la Dărăști. KPMG Restructuring SPRL in calitate de Lichidator judiciar al Societatii de Asigurare Reasigurare SA – in faliment (Astra), aduce la cunostinta creditorilor, fostilor angajati precum si tuturor celor interesati faptul ca Astra nu a avut si nu are incheiat un contract de prestari servicii arhivistice cu Societatea Global Archive Management (GAM). Fondul arhivistic al debitoarei nu se afla depozitat in locatia din Darasti, judetul Ilfov si nu a fost afectata sub nicio forma de evenimentele survenite in data de 26 mai 2017 la depozitele de arhiva de la locatia mentionata. In acest context facem precizarea ca arhiva de documente a Astra preluata de Lichidatorul judiciar la deschiderea procedurii falimentului a fost predata conform prevederilor Legii 16/1996 privind Arhivele Nationale si este depozitata in conditii de siguranta si in cel mai eficient mod la operatorul economic autorizat - societate de arhivare desemnata de Comitetul creditorilor in cadrul sedintei din 19 august 2016. Emitem prezenta comunicare ca urmare a informatiilor ce au fost afisate in spatiul public cu privire la arhiva de documente a Societatii de Asigurare Reasigurare Astra SA – in faliment, precizează compania într-un comunicat de presă. Vezi și Atenție, toate firmele și PFA-urile sunt vizate! Ce vor trebui să facă din iulie

Efectul neștiut al bananelor. Ce se întâmplă cu organismul vostru dacă mâncați două banane pe zi

S-a lansat la OTV, iar acum este cel mai BOGAT actor din România! Despre cine este vorba

29.05.2017

mai multe


bănci

companii

mai multe


burse

companii

mai multe


fonduri de investiții

companii

Cel mai longeviv miliardar al lumii s-a stins din viață luni dimineață. David Rockefeller a murit în somn, din cauza unor probleme cu inima, informează rt.com.

La 101 ani, Rockefeller avea o avere estimată la 3,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, citată de economica.net. Prin intermediul fondului de investiții Europa Capital, acesta era prezent și pe piața imobiliară din România.

Europa Capital, parte din grupul financiar american Rockefeller, a dezvoltat în România alături de RPF Development două ansambluri rezidenţiale la Bucureşti: Vitan Residence şi Tineretului Park. În anul 2014, fondul de investiții deținut de David Rockefeller anunța pe site-ul oficial vânzarea a 150 de apartamente în complexul Vitan Residence.

De asemenea, Europa Capital mai are în dezvoltare în parteneriat cu spaniolii de la Graells & Llonch un parc industrial la Turda. Despre acest proiect, capital.ro informa în anul 2012 că va înghiţi, până la finalizare, circa 200 milioane euro și că viitoarele clădiri vor fi amplasate pe un teren de 22 ha.

Vezi și Război în PSD! Un personaj cheie dat afară din partid. Acum e noul Cioloș

Care ar fi adevărata avere a Ilenei Ciuculete

De necrezut! Protestatarii #Rezist vor să meargă la Bruxelles! Care este motivul

 
 
20.03.2017

mai multe


servicii financiare

companii

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.