asigurări

companii

mai multe


bănci

companii
suparata

Spre deosebire de alte state europene, România este raiul băncilor și numărul lor este unul impresionant, la fel de impresionant ca și comisioanele pe care le practică. Concurența este, însă una mare, astfel, că se pare că o anumită bancă ar încerca să-și păstreze clienții cu forța. Cel puțin așa susține jurnalistul Răzvan Zamfir, care spune că UniCredit refuză să-i închidă contul deschis la ei. Dar nu este singurul. Și alți clienți s-au plâns pe pagina de facebook a băncii.

"Se intampla rar sa va vorbesc despre experientele mele neplacute cu diverse societati comerciale. In principiu, pentru ca am un grad de toleranta foarte ridicat si nimic nu mi se pare suficient de deranjant ca sa merite semnalat.

Vezi și L-au ajuns datoriile! Fost politician marcant, pus în situația de a-și vinde vila din Cotroceni!

Si cu toate acestea, banca-fantoma UniCredit Bank Romania a reusit sa depaseasca orice limita a tolerantei mele. Nicio firma nu m-a enervat atat de tare in ultimii 30 de ani (la multi ani si voua!) cum a reusit mizeria bancara antementionata.

Singurul motiv pentru ca nu sunt intr-un proces cu respectiva "banca" e ca nu m-am hotarat inca pentru ce s-o dau in judecata. Optiunile, va asigur, sunt nelimitate.

Pe scurt, odata deschis un cont la ei, contul respectiv nu mai poate fi inchis, indiferent de demersurile intreprinse. Probabil foametea a cuprins in asa hal aceasta pseudo-banca, incat cei 3-4 lei ceruti pe luna clientilor captivi reprezinta singura forma de supravietuire.

Feriti-va de Unicredit, caci nici din nisipurile miscatoare nu veti reusi sa scapati atat de greu. V-o spun din experienta proprie a ultimelor luni", scrie Zamfir pe facebook.

zamfir

"Dragi clienti ai acestei banci neserioase si slab nivel profesional traiesc o adevarata poveste horor in incercarea de a inchide un card de cumparaturi care nu a fost niciodata activ si dupa nici 30 de zile de la emitere.Aproape la orice incercare de inchidere mi se comunica alte sume(bineinteles in crestere si cu comisioane de care nici nu pot sa le pronunt).Deja s-a ajuns la peste 500 ron diferenta de la prima discutie pt inchidere.Deja suna a hartuire ce fac cu mine.Sper sa ma ajute organele abilitate,de maine incep sa bat pe la usile lor. Sper sa ma tina nervii", mai scrie un alt internaut pe pagina de review a bancii.

review

14.01.2017

mai multe


burse

companii
bursa de valori bucuresti BVB

mai multe


fonduri de investiții

companii
constructii

Unul dintre cele mai importante fonduri de investiții din lume poate investi în România, după ce a achiziționat dezvoltatorul imobiliar P3, specializat în construcția de depozite logistice și spații industriale.

GIC, fondul suveran al statului Singapore, a încheiat procesul de cumpărare al platformei P3 și este gata să dezvolte terenurile pe care aceasta le deține în țara noastră, dorind, totodată, să achiziționeze altele noi.

De pe urma tranzacției cu GIC, fondul american TPG Real și partenerul său canadian, Ivanhoe Cambridge, au încasat 2,4 miliarde de euro, în calitate de foști proprietari ai P3.

Noul acţionar şi pachetul de refinanţare de 1,4 mld. euro, contractat în octombrie 2016, determină P3 să îşi dorească extinderea. Reprezentanţii companiei au anunţat că sunt pregătiţi să pună în aplicare noile planuri de expansiune care includ continuarea dezvoltării pe portofoliul de terenuri existent a peste 1,4 milioane metri pătraţi de spaţii logistice, dar şi achiziţia de noi terenuri în cele nouă ţări europene în care este deja prezent, precum şi intrarea pe pieţele imobiliare din alte ţări, scrie capital.ro.

Vezi și Ce decizie a luat fratele lui Sebastian Ghiță în ultimele zile ale anului trecut

VIDEO/ Scandalos! Fost membru al Partidului Comunist, azi ministru în Guvernul Grindeanu

Prima „realizare” a unui deputat USR! Ce mit celebru a dărâmat

04.01.2017

mai multe


servicii financiare

companii

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.